Looking For Anything Specific?

Beşiktaş Adana Demirspor - Beşiktaş-Adana Demirspor maçı Sarıyer'e alındı - YENİ ASYA : Adana demirspor kulübü olarak 6 ağustos'ta beşiktaş ile oynayacağımız hazırlık maçından itibaren, süper lig ve türkiye kupası maçları da dahil olmak üzere sezon boyunca atacağımız her gol için.

Beşiktaş Adana Demirspor - Beşiktaş-Adana Demirspor maçı Sarıyer'e alındı - YENİ ASYA : Adana demirspor kulübü olarak 6 ağustos'ta beşiktaş ile oynayacağımız hazırlık maçından itibaren, süper lig ve türkiye kupası maçları da dahil olmak üzere sezon boyunca atacağımız her gol için.. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Ziraat türkiye kupası f grubu 4. Haberler adana demirspor adana demirspor beşiktaş maçı canlı izle.

Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Adana demirspor beşiktaş maçı 11'leri. Ferhat, svensson, rassoul, tayyip, kaan, sinan, gökhan i̇nler, belhanda, akintola, pa dibba, balotelli. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. On sofascore livescore you can find all previous adana demirspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches.

Türkiye Kupası F Grubu: Adana Demirspor 1-4 Beşiktaş ...
Türkiye Kupası F Grubu: Adana Demirspor 1-4 Beşiktaş ... from imgresizer.eurosport.com
Haberler adana demirspor adana demirspor beşiktaş maçı canlı izle. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Balotelli, ferhat, pa dibba (adana demirspor), güven (beşiktaş). Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı. İkinci yarıda beşiktaş kalesini ersin'in yerine oyuna giren utku koruyacak. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Ziraat türkiye kupası f grubu 3.

Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş:

Ferhat, svensson, rassoul, tayyip, kaan, sinan, gökhan i̇nler, belhanda, akintola, pa dibba, balotelli. Adana demirspor played against beşiktaş in 1 matches this season. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Adana demirspor beşiktaş maçı 11'leri. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. A spor'un naklen yayınladığı adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz. İkinci yarıda beşiktaş kalesini ersin'in yerine oyuna giren utku koruyacak. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı.

Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı.

Hazırlık maçı: Adana Demirspor: 0 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)
Hazırlık maçı: Adana Demirspor: 0 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı) from www.ozgurdersim.com
64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Haberler adana demirspor adana demirspor beşiktaş maçı canlı izle. A spor'un naklen yayınladığı adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Ferhat, svensson, rassoul, tayyip, kaan, sinan, gökhan i̇nler, belhanda, akintola, pa dibba, balotelli. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı.

Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak.

Ziraat türkiye kupası f grubu 3. On sofascore livescore you can find all previous adana demirspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Ferhat, svensson, rassoul, tayyip, kaan, sinan, gökhan i̇nler, belhanda, akintola, pa dibba, balotelli. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri. Haberler adana demirspor adana demirspor beşiktaş maçı canlı izle. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim.

Haberler adana demirspor adana demirspor beşiktaş maçı canlı izle. İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri. A spor'un naklen yayınladığı adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim.

Hazırlık maçı: Adana Demirspor 1 - 1 Beşiktaş
Hazırlık maçı: Adana Demirspor 1 - 1 Beşiktaş from cdn.iha.com.tr
Adana demirspor beşiktaş maçı 11'leri. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı. On sofascore livescore you can find all previous adana demirspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri.

İkinci yarıda beşiktaş kalesini ersin'in yerine oyuna giren utku koruyacak.

Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Adana demirspor beşiktaş maçı 11'leri. Haberler adana demirspor adana demirspor beşiktaş maçı canlı izle. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. A spor'un naklen yayınladığı adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Adana demirspor played against beşiktaş in 1 matches this season. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi.

Posting Komentar

0 Komentar